top
   
 
 
Main Menu
Pagina principala
Despre noi
Argument
Membrii fundatiei
BURSIERII FUNDATIEI
Scop si obiective
Patrimoniu
Donatii
Formulare
Contact
REGULAMENT BURSE
Pagina principala
Eveniment

Comunicat de presa

34 de burse scoase la concurs de Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu

pentru anul scolar si universitar 2017-2018

 

Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” anunta deschiderea unui nou concurs pentru cele 34 de burse oferite elevilor de liceu, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, în anul scolar si universitar 2017-2018, repartizate dupa cum urmeaza:

            • 18 burse pentru elevi, în valoare de 200 lei pe luna

            • 12 burse pentru studenti, în valoare de 300 lei pe luna

            • 3 burse de cercetare pentru masteranzi, în valoare de 300 lei pe luna

            • 1 bursa de cercetare pentru doctorat, în valoare de 400 lei pe luna

             Bursele pentru elevi, studenti si masteranzi se acorda pe o perioada de 9 luni, iar bursa pentru doctorat pe o perioada de 12 luni, începând cu 1 noiembrie 2017. Masteranzii si doctoranzii vor trebui sa prezinte un proiect de cercetare pe o tema interdisciplinara, din domeniile propuse: teologia si interpretarea stiintelor, teologia si bioetica, teologia si mediul înconjurator, teologia si artele, teologia si lumea.

         Calendarul si etapele desfasurarii concursului:

         • 22 Octombrie 2017, termenul limita pentru depunerea dosarelor, direct sau prin posta, la sediul Fundatiei (400117 Cluj-Napoca; P-?a Avram Iancu 18)

         • 31 Octombrie 2017 afisarea rezultatelor

         • 2 Noiembrie 2017 contestatii si afisarea rezultatelor finale

         Conditiile de participare, fisa tip a aplicantului (descarca aici), precum si actele necesare pentru întocmirea dosarului se gasesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director al Fundatiei si publicat pe situl www.fundatiabartolomeu.ro. Fundatia va încheia cu fiecare bursier un contract în care vor fi prevazute drepturile si obligatiile ce revin ambelor parti pe toata perioada derularii bursei.

         Fondul alocat pentru bursele acestui an scolar si universitar este de 77.700 lei, iar pâna în prezent, Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” a acordat 295 de burse unor tineri din întreaga tara, în valoare totala de 751.800 lei.

         Fundatia „Mitropolitul Bartolomeu” a fost înfiintata în anul 2008 de vrednicul de pomenire Arhiepiscop si Mitropolit Bartolomeu Anania si reprezinta proiectul generos si inspirat al unui om cu viziuni largi, care a stiut sa-si converteasca lipsurile tineretii în sansa pentru tinerii merituosi, dar lipsiti de posibilitati materiale. Ea are ca scop principal acordarea de burse tinerilor merituosi dar lipsiti de posibilitati, din resursele proprii, pe care le administreaza potrivit dorintei fondatorului ei.

 

         Pr. Bogdan IVANOV                                   Ec. Sorin CÂLEA      
             Administrator                                                    Contabil

Detalii...